Μια ολιστική ματιά στον κόσμο

1Όλα τα ζωντανά όντα είναι μέρος ενός ενιαίου ολιστικού πεδίου και έτσι όλοι μας αλληλεπιδρούμε συνεχώς μεταξύ μας και με τον κόσμο γύρω μας. Δεν είμαστε ξεχωριστοί αλλά μέρος του όλου. Συνδεόμαστε με το όλο μέσω μικροσκοπικών σωματιδίων που ονομάζονται νετρίνο και συνδεόμαστε με τους άλλους με την αύρα, το αόρατο ενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει όλους.

Εάν δούμε τους εαυτούς μας σαν ξεχωριστούς από το περιβάλλον μας και από αυτούς που είναι γύρω μας, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε και επικοινωνούμε είναι κάτι που το ελέγχουμε ή που μπορεί να συμβεί σύμφωνα με την θέληση μας. Ότι κάθε απόφαση που λαμβάνουμε είναι στο χέρι μας και ότι την λαμβάνουμε ανεξάρτητα από το περιβάλλον μας . Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Μοναδικότητα

2Όλοι είμαστε μέρος του Συνόλου, αλλά είμαστε επίσης μοναδικοί. Ο καθένας μας φέρνει το είδος της μοναδικότητας του στους άλλους και στον κόσμο γύρω μας. Αυτή είναι η προσφορά μας στην ολότητα. Όντας διαφορετικοί από τους άλλους, φέρνουμε κάτι νέο, κάτι μοναδικό στον κόσμο.
Όταν δεν εκφράζουμε την μοναδικότητά μας, αλλά είμαστε απλά μέρος του ομογενοποιημένου Κόσμου, η πραγματική μας φύση δεν καταφέρνει να εκφραστεί και αυτό κάνει την ζωή μας πολύ οδυνηρή και άβολη. Επίσης οδηγεί σε όλων των ειδών τις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι όλοι μας έχουμε διαφορετικές ανάγκες. Το να κατανοήσεις την μοναδική σου φύση είναι το πρώτο βήμα προς την αυτό-αγάπη και την αυτό-εκπλήρωση.


Νετρίνο

3

Το Σχέδιο χρησιμοποιεί τα δεδομένα της γέννησης σου για να υπολογίσει τον χάρτη σου, που είναι και γνωστός ως Σωματογράφημα. Αυτή η διαδικασία βασίζεται στην επιστήμη των Νετρίνο, που είναι μικροσκοπικά σωματίδια που φέρουν μάζα και πληροφόρηση και τα οποία καθορίζουν την στιγμή της γέννησης, το μοναδικό σου αποτύπωμα.
Ζούμε σε έναν πυκνό ωκεανό γεμάτο από νετρίνο με τρισεκατομμύρια από αυτά να προέρχονται ως επί το πλείστον από το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και το γαλαξιακό. Περνάνε μέσα από τα πάντα αφήνοντας αποτυπώματα πληροφόρησης όπου κι αν ταξιδεύουν.


Η Σύνθεση

4

Το Σχέδιο είναι μια σύνθεση από δυο ρεύματα επιστήμης, της παραδοσιακής και της μοντέρνας. Οι παραδοσιακές επιστήμες είναι: Η Αστρολογία, το Σύστημα των Τσάκρα, η Καμπάλα και κυρίως το I'Ching (το Βιβλίο των Αλλαγών) – αυτά είναι τα παραδοσιακά στοιχεία στην σύνθεση του Σχεδίου.
Σε συνδυασμό με την μοντέρνα επιστήμη της ανάλυσης του γενετικού κώδικα, σου προσφέρει μια βαθιά ενόραση στο πως είσαι σχεδιασμένος για να πλοηγηθείς στον υλικό κόσμο.